• Gratis verzending vanaf € 70,-
  • Echte winkel in Zoetermeer
  • Alles op maat leverbaar
  • Ruim 10 jaar beveiligingsspecialist

Ajax Systems

Avicam biedt het volledige AJAX Systems assortiment, het meest economische en innovatieve professionele alarmsysteem op de markt. Het AJAX draadloze alarmsysteem wordt gekenmerkt door grote betrouwbaarheid en elegantie met aandacht voor detail, waardoor het een professioneel systeem is dat gemakkelijk te gebruiken is en ook nog klasse 2 gecertificeerd is.

AJAX producten communiceren via het gepatenteerde Jeweler-protocol, dat verantwoordelijk is voor het leveren van grote betrouwbaarheid aan het hele systeem dankzij de tweerichtingsverbinding (Ethernet en GPRS) en de optimalisatie van de batterij van zijn apparaten.

Ook heeft het Ajax Systems alarmsysteem krachtige functies, wordt geconfigureerd via een zeer intuïtieve en gratis applicatie: Ajax Security System, beschikbaar voor Android- en iOS-mobiele telefoons. Daarnaast heeft het een meer specifieke applicatie voor installateurs, Ajax PRO: Tool For Engineers, die in staat is om een groot aantal Hubs (centraal paneel) op te slaan en snel toegang te krijgen tot de configuraties.

Avicam levert alle Ajax hubs en uitbreidingen ervan. Mocht je een Ajax alarmsysteem op maat willen samenstellen, dan is dat ook mogelijk.

Bezig met laden...
-13%
-11%
-19%
-12%
-12%
-12%
-6%
Ajax Keypad bedieningspaneel zwart of witte kleur.
(0)
€ 155,00 € 145,01
-14%
-11%
-13%
-7%
-13%
-15%