• Gratis verzending vanaf € 70,-
  • Echte winkel in Zoetermeer
  • Alles op maat leverbaar
  • Ruim 10 jaar beveiligingsspecialist
Filters

WIFI IP camera

Een WiFi IP camera kan draadloos verbinding maken met je eigen WiFi netwerk. Dat is een goed oplossing voor als je geen lange netwerkkabel wilt trekken. De WiFi camera kan de beelden doorsturen naar je telefoon, tablet of PC. Voor elk draadloos WiFi camera in ons assortiment zit een gratis app bij. Er zit dus nooit een abonnement aan vast, de app is altijd kosteloos te downloaden en te gebruiken. Avicam heeft diverse draadloze WiFi camera’s van topmerken voor zowel binnen als buiten. Bovendien ontvang je altijd een bijbehorende handleiding in het Nederlands om de camera te kunnen installeren.
Bezig met laden...
-38%
-35%
-29%
-42%
-26%
-26%
-36%
-36%
-34%
   1  2 3 4 5  

Geen lastige kabels trekken
Vroeger was vaste bedrading en professionele installatie nodig om een camerasysteem goed werkend te krijgen. Hierdoor was camerabeveiliging voor de meeste mensen te duur en werd men aan lange contracten gebonden. Tegenwoordig kan men gebruikmaken van moderne draadloze WiFi IP camera’s die zo ontworpen zijn dat ze gemakkelijk zelf te installeren zijn. Alle aangeboden WiFi camera’s zijn makkelijk zelf te installeren en worden geleverd op basis van doe het zelf. Uiteraard ontvang je altijd onze eigen Nederlandstalige handleiding voor bij de installatie.

Geen ervaring vereist en lagere kosten
Onze draadloze WiFi camera’s vereisen geen ervaring op het gebied van camerabeveiliging. Ook als je er nog nooit mee te maken hebt gehad, kun je er waarschijnlijk zelf één thuis installeren. Doordat het makkelijk is om zelf een WiFi draadloze camera te installeren, blijven de kosten dan ook beperkt. Je hoeft namelijk niet te betalen om een vakman te laten komen die de WiFi camera buiten voor je installeert.

Geen gedoe met abonnementen
Avicam selecteert alleen de beste WiFi camera’s die op de markt te vinden zijn. In tegenstelling tot andere bedrijven, zijn er op onze cameraproducten geen maandelijkse kosten van toepassing. De app is en blijft altijd gratis. Bovendien selecteren wij altijd op kwaliteit en scherpe prijzen.

Opnemen op SD kaart en alarm notificaties via app
Een draadloze Wifi camera buiten kan vaak de beelden opslaan op een microSD geheugenkaart. Je hoeft dus niet altijd een recorder te hebben. Er zijn dan verschillende opname instellingen zoals continu opnemen, opnemen via bewegingsdetectie of opnemen via een zelfgemaakte planning zoals bepaalde tijden van de dag. Bovendien ontvang je een alarm notificatie via de app wanneer er beweging is gedetecteerd.

Wat zijn verder de voordelen?
De meeste WiFi draadloze IP camera’s voor binnen en buiten gebruik bieden tal van mogelijkheden en voordelen. Ze zijn ontworpen om camerabeveiliging zo makkelijk mogelijk te maken. Ten eerste hebben wifi camera’s in ons assortiment geen abonnementskosten, dus de app is en blijft gratis. Doordat je een WiFi camera buiten of binnenshuis zelf kunt installeren, bespaar je enorm op de installatiekosten. De aanschaf van een WiFi camera is doorgaans goedkoop en eenmalig. Een geïnstalleerde camera kun je altijd eenvoudig losschroeven en meenemen naar je nieuwe woning. Vaak hebben Wifi camera’s vele bruikbare functies en zijn compatibel met andere slimme communicatiemiddelen zoals Alexa en Google Assistent. Ten slotte, kosteloos meldingen ontvangen op jouw smartphone, tablet of PC als er activiteit wordt gedetecteerd.