• Gratis verzending vanaf € 70,-
  • Echte winkel in Zoetermeer
  • Alles op maat leverbaar
  • Ruim 10 jaar beveiligingsspecialist
Filters

Hikvision camera

Hikvision is een wereldwijde speler op gebied van camerabeveiliging. De Hikvision camera's zijn slim ontworpen en kunnen live video en audio via het internet doorsturen aan een je smartphone of tablet. Ze zijn innovatief en staan vooraan op het gebied van draadloze IP-video-technologie.


Veiligheid rondom jouw woning of bedrijf
Hikvision wil op een innovatieve manier de veiligheid in en rond jouw woning of bedrijf vergroten. De Hikvision camera's zorgen voor hoge kwaliteit beelden die opgeslagen kunnen worden op een recorder of computer. Je kunt profiteren van de verschillende opties van de Hikvision camera, zoals infrarood en de zoomfunctie. Infrarood is handig om ook beelden in het donker op te kunnen nemen. Verder heeft de Hikvision camera een aantal innovatieve snufjes zoals de indringdetectie, lijndetectie en geavanceerde motiedetectie. Met de indringdetectie kun je zelf de zones ‘tekenen’ waarmee je aangeeft welke zone(s) de camera in de gaten dient te houden. Denk daarbij aan bepaalde deuren en ramen. Maar je kunt ook een lijn te tekenen welke niemand mag passeren. Gebeurt dat wel? Dan gaat er een alarm af. Ieder type Hikvision camera heeft zo z’n eigen voordelen; zo kan de PTZ-camera draaien en de fisheye camera een zeer grote hoek filmen. Verder kun je kiezen voor een camera met een sterk aluminium behuizing. Deze beschikken over een vandaalbestendige behuizing, waardoor ze niet makkelijk kapot te krijgen zijn.

 

Bezig met laden...
-19%
-31%
-15%
-20%
-8%
-28%
-18%
-33%
-12%
   1  2 3  

Via internet verbonden
Normaal is er een kabel nodig voor de stroomvoorziening en een tweede voor het video signaal van de camera. Bij deze camera's is dat niet nodig. Deze camera's hebben maar één netwerkkabel nodig per camera voor zowel de stroomvoorziening als het video signaal. Het grote voordeel hiervan is dat je de camera overal kunt installeren, dus ook op plekken waar geen stopcontact aanwezig is. Hierdoor ben je altijd 'in control’. Wil je altijd en overal weten wat er rondom je huis of bedrijf gebeurt? Dat kan met de handige app. Deze app kun je gratis gebruiken en geeft je de mogelijk om via Wifi/4g de beelden op jouw smartphone of tablet te bekijken. Zo kun je met een gerust hart je huis of winkel op afstand in de gaten houden en bij eventuele inbraak meteen in actie komen.