• Gratis verzending vanaf € 70,-
  • Echte winkel in Zoetermeer
  • Alles op maat leverbaar
  • Ruim 10 jaar beveiligingsspecialist
Filters

Ezviz camera

De welbekende hightech beveiligingscamera’s van Ezviz zijn robuust, modern, makkelijk te installeren en geschikt voor zowel thuis als in de winkel. Deze zijn altijd scherp geprijsd en zitten boordevol intelligente, aanpasbare en bruikbare functies zoals geïntegreerde WIFI, microfoon, luidspreker en alarm notificaties. Naast de vele functies hebben de camera’s zeer goed beeldkwaliteit en een gratis gebruiksvriendelijke app. De installatie gebeurt geheel via de app en je bent al binnen 2 minuten klaar. Avicam biedt het gehele assortiment van Ezviz aan. Ben je opzoek naar een Ezviz product en staat het niet hieronder? Neem dan contact met ons op.
Bezig met laden...
-29%
-33%
-12%
-16%

Makkelijke en betaalbare camera’s
Het zijn de makkelijkste beveiligingscamera’s die je zelf kunt installeren! Ezviz is onderdeel van het merk Hikvision, de grootste op het gebied van camerabewaking wereldwijd. Hun merk Ezviz bestaat sinds 2013 en heeft meer dan 100 producten in het assortiment. Van beveiligingscamera's tot NVR's, complete camerasets, sensoren en deurbellen. Ze hebben een breed assortiment en komen met de nieuwste technologieën. Bovendien hebben ze ook de beste prijs! Je krijgt dus een top product tegen de scherpste prijs.

Pluspunten voor Ezviz camera’s
Maar wat zijn nou de pluspunten voor Ezviz camera’s? Ten eerste hebben Ezviz producten een stoere constructie en een aantrekkelijk ontwerp. Verder hebben ze een ruime keuze aan camera’s voor binnen en buiten. Cloudopslag is een optie en tegen betaling mogelijk. Hoge beeldkwaliteit is een must en Artifical Intellingence persoonsherkenning is beschikbaar voor sommige modellen. Ten slotte kunnen Ezviz producten goed communiceren met services als Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit en IFTTT.

Verbinding maken met je eigen Wifi router
Ezviz WiFi camera’s kunnen verbinding maken met je eigen wifi netwerk. Netsnoer voor aansluiting op een stopcontact wordt altijd meegeleverd. Voordeel is dat je geen vervelende ethernetkabel hoeft aan te leggen. Heb je geen stopcontact in de buurt van de camera? Dan kun je onze verlengkabel erbij bestellen. Deze is plug and play en sluit je dus gemakkelijk aan op de adapter. Zo heb je genoeg speelruimte voor het aansluiten en monteren van de camera. Er bestaat ook een batterijgevoede camera van Ezviz, ook deze kun je hierboven vinden.

Maak kennis met de gratis Ezviz app
De Ezviz app kun je gratis download vanuit de app store. Het is beschikbaar op iPhone, Android en desktop. En het gebruik ervan is geheel kosteloos. De app is overzichtelijk en maakt de installatie behoorlijk intuïtief. Eerst maak je een eigen account aan, daarna typ je jouw WiFi wachtwoord in, scant de QR-code die je op de camera kunt vinden en je hebt meteen beeld! Wil je meerdere camera’s van dezelfde of andere type Ezviz camera’s installeren? Geen probleem! Je kunt namelijk meerdere Ezviz camera’s op de app installeren. De Ezviz app heeft vele bruikbare functies en zijn gemakkelijk te verkennen. Van de heldere 1080p-videokwaliteit tot geavanceerde functies zoals nachtzicht in kleur (sommige modellen), bewegingszones en de brede kijkhoek en bereik van de camera's.