• Gratis verzending vanaf ā‚¬ 70,-
  • Echte winkel in Zoetermeer
  • Alles op maat leverbaar
Ajax Hub beveiligingssysteem alarmpaneel uitbreidbaar met max 100 diverse beveiliging en controle componenten.
0 Beoordelingen
Ajax Hub beveiligingssysteem alarmpaneel uitbreidbaar met max 100 diverse beveiliging en controle componenten. Ajax Hub beveiligingssysteem alarmpaneel uitbreidbaar met max 100 diverse beveiliging en controle componenten. Ajax Hub beveiligingssysteem alarmpaneel uitbreidbaar met max 100 diverse beveiliging en controle componenten. Ajax Hub beveiligingssysteem alarmpaneel uitbreidbaar met max 100 diverse beveiliging en controle componenten. Ajax Hub beveiligingssysteem alarmpaneel uitbreidbaar met max 100 diverse beveiliging en controle componenten.

Productomschrijving

Draadloos Ajax hub alarmpaneel voor professionele installaties in zowel woon- als kantooromgevingen. De communicatie verloopt via Ethernet en / of GPRS. De bidirectionele draadloze radioverbinding tussen detectoren en accessoires maakt gebruik van zijn eigen interne protocol genaamd Jeweler, dat werkt in de 868 MHz-frequentie, en heeft een Grade 2-certificering verkregen.

De draadloze verbinding is zeer betrouwbaar dankzij het geavanceerde Jeweler-protocol met AES-encryptie met hoge beveiliging. Het unieke onmiddellijke en intelligente bewakingssysteem detecteert remming van het signaal, identificeert een specifieke uitvaltijd en verlaagt op zijn beurt de onderhoudskosten omdat het de levensduur van de batterijen van de detectoren aanzienlijk verlengt zonder de veiligheid in gevaar te brengen. Het draadloze signaal kan afstanden tot 2 km in open ruimte overbruggen. Het bevat ook functies om de installatie te vergemakkelijken, zoals de Smart-Bracket of de eenvoudige koppeling van detectoren aan het alarmsysteem.

Het maakt tot 100 draadloze zones mogelijk met de mogelijkheid om deze apparaten te groeperen tot 9 verschillende groepen, waar de verschillende acties kunnen worden uitgevoerd; gewapend, gedeeltelijk gewapend, ontwapend. Deze Ajax draadloze apparaten hebben verschillende mogelijke configuraties zoals 24 uur zone, zone met vertraging van in- of uitstappen .

Het AJ-HUB-W paneel heeft een AC 110-250 V stroomingang en ook een oplaadbare back-up batterij met een duur van maximaal 15 uur.

De Ethernet-communicatie voor toegang op afstand is het belangrijkste voordeel voor zowel de gebruiker als de installateur, aangezien het verbinding mogelijk maakt via de software voor pc AJAX PRO Desktop en mobiele applicaties voor iOS en Android Ajax Security Systems en AJAX PRO: Tool for Engineers (professionals). Via deze applicaties is het mogelijk om het hele systeem te configureren, de gebruikers en hun rechten te beheren, apparaten toe te voegen, ze in kamers te groeperen en de confiiguraties te wijzigen. Het gebruik van de cloud is compatibel met dynamische IP zonder dat er poorten hoeven te worden geopend.

De Ajax-gebruikers zullen genieten van meerdere voordelen, omdat ze betrouwbare en directe meldingen kunnen ontvangen in zowel desktopsoftware als mobiele applicaties.

Als extra aanvulling op het Ajax-alarmsysteem kunt u vanuit de mobiele applicatie tot 10 IP-camera's of videorecorderkanalen toevoegen om de videostream live te kunnen verifiƫren.

Specificaties Hub:
Type: draadloos
Frequentie: 868 MHz
Transmissie afstand: tot 2000 meter
Maximaal vermogen RF: Potencia maxima RF
Maximaal aantal ruimtes: 50
Maximaal aantal apparaten: 100
Maximale gebruikers: 50
IP: ja
GPRS: ja
Communicatie met CRA: ja
CERTIFICATIE grade: 2
Normatief: EN50131
Bewerker: ARM
Besturingssysteem: OS Malevich
Software-update: ja
Mobiele app: Ajax-beveiligingssysteem
Sms-melding: ja
Oproepmelding: ja
Alarm Notificatie Push: ja
Maximaal aantal aangesloten IP-camera's: 10
Mobiele apparaten: iOS 9.1 of hoger / Android 4.1 of hoger
Box sabotage: ja
Muursabotage: ja
Afmetingen: 163 x 163 x 36 mm
Nettogewicht: 330 g
Bedrijfstemperatuur: -10 Ā° C ~ + 40 Ā° C
Gebruik: binnen
Spanning: 12V
Levensduur batterij: Ā± 14 uur
Batterijondersteuning: Li-ion 2 ? / h

Sluiten

Professioneel Ajax hub alarmpaneel. Certificaat Grade 2. Ethernet- en GPRS-communicatie. 868 MHz draadloze juwelier. Maximaal 100 draadloze apparaten. Mobiele app en pc-software.

Productnummer: Ajax Systems Hub

Standaard levertijd 1-2 werkdagen
249,01 incl. btw
220,00
Prijs perĀ set
Avicam is lid bij het Webwinkel Keurmerk
200+ beoordelingen bij WebwinkelKeur
9,3
  • VĆ³Ć³r 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Echte winkel, ophalen of langskomen mogelijk
  • Omruilen of retour binnen 14 dagen
  • Klanttevredenheid 9,3

Heb je advies nodig?

Bel, mail of chat met ons!

phone 017 257 65 33

Van 9:00 tot 18:00 uur

Heeft u een vraag over dit product?

Productnummer: Ajax Systems Hub

Beoordelingen

Review toevoegen

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@avicam.nl +31 017 257 65 33

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Ajax Hub beveiligingssysteem alarmpaneel uitbreidbaar met max 100 diverse beveiliging en controle componenten.
Laat een review achter
Versturen
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag