• Gratis verzending vanaf € 70,-
  • Echte winkel in Zoetermeer
  • Alles op maat leverbaar
  • Ruim 10 jaar beveiligingsspecialist
Filters

PoE camerasysteem

0
Onbeperkt
Camerasystemen komen in soorten en maten, afhankelijk van je wensen en situatie. Om je beter te kunnen helpen met je keuze heeft Avicam een unieke selectie aan PoE camerasystemen voor je geselecteerd. Daarnaast kun je het stappenplan gebruiken om een beter idee te krijgen over de verschillende mogelijkheden. Alle onderstaande camerasystemen hebben een hoge beeldresolutie waardoor je altijd gegarandeerd bent van kwalitatief goede beelden. Ook zijn de recorders voorzien van een interne Harde Schijf van maar liefst 1TB. Deze wordt voor je voorgeïnstalleerd zodat het systeem echt Plug & Play is. Deze camerasystemen hebben camera's die aangesloten dienen te worden via een UTP netwerkkabel.
Bezig met laden...
-27%
PoE 2MP Uniarch IP camerasysteem met 4 dome camera's.
(1)
€ 544,50 € 399,00
-27%
-36%
-33%
PoE 5MP Uniarch IP camerasysteem met 4 dome camera's.
(0)
€ 711,00 € 475,00
-33%
-33%
-33%
-26%
-26%
-29%
-37%
-37%
-37%
-29%
-37%
-31%
-31%
-24%
-26%
-29%
   1  2  

IP camera voor binnen en buiten
Bij beveiligen denk je vaak aan technische installaties met veel kabels en dergelijken maar niets is minder waar. Beveiligen met een IP camera is snel, eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Voor de kwaliteit hoef je het niet te laten. Die is namelijk stukken beter dan bij een analoog systeem. Door de digitale opslag en de vaste verbinding worden hoge resoluties behaald zodat je altijd scherpe beelden hebt, dag en nacht. Je kunt een IP camera binnen of een IP camera buiten installeren.

Verschillende IP camerasystemen
Een IP camera werkt via het Internet Protocol waardoor er gebruikgemaakt wordt van een router voor de verbinding. Dit kan met een UTP kabel of draadloos. Het opslagmedium is de NVR, een Network Video Recorder, waarop beelden van de camera worden geregistreerd. Door het gebruik van internet kunt je direct na installatie rechtstreeks videobeelden en geluiden ontvangen op je smartphone, PC of tablet.

Het PoE systeem betekend Power over Ethernet. Bij dit systeem gebruik je een UTP kabel waardoor je verzekerd bent van een constante signaalsterkte. Om maximale vrijheid te geven voor de plaatsing van camera's is er veel mogelijk wat betreft de lengte van de kabels. Er is geen extra stroomkabel nodig omdat alles via de UTP kabel loopt. Zoals elk IP camerasysteem is ook dit systeem eenvoudig uit te breiden met een of meerdere camera's.

Installatie IP camera binnen en buiten
De installatie van een IP camera buiten of binnen gaat heel eenvoudig via een mee geleverde applicatie. Hiermee activeer je de verbinding en kun je gelijk rechtstreeks meekijken met de camera. In sommige gevallen hoef je zelfs alleen de QR code te scannen als installatie zijnde. Je ontvangt alerts op je smartphone, soms vergezeld van een foto of een email.