• Gratis verzending vanaf € 70,-
  • Echte winkel in Zoetermeer
  • Alles op maat leverbaar
  • Ruim 10 jaar beveiligingsspecialist
Filters

Draadloos camerasysteem

0
Onbeperkt
Draadloze camera’s
Als je draadloos wilt beveiligen dan hebben wij de juiste oplossingen. Met draadloze camera's heb je een optimaal bereik en kun je overal, waar en wanneer je maar wilt op de smartphone, PC of tablet de bewakingsbeelden live bekijken. Technische kennis heb je niet nodig. Je bent met een draadloos camerasysteem niet aan binnen gebonden, ook voor buiten zijn er draadloze camera's, sommige zelfs vandaalbestendig.

Wifi IP camerasysteem
Wifi IP camerasystemen zijn beveiligingscamera's die beelden versturen via de Wifi. De camera's sturen de opnames door naar de NVR, Network Video Recorder, die de beelden opslaat. Sommige NVR's hebben een ingebouwde router waardoor je eigen router hier niet mee belast wordt en de beveiliging op een zelfstandige manier geregeld is. Het aantal draadloze camera's aangesloten bij het netwerk kan altijd uitgebreid worden. Wij installeren de NVR voor je met professionele software zodat je daar geen omkijken meer naar hebt. De capaciteit voor opslag van beelden op een NVR kan oplopen tot een TB waardoor je een maand beelden kunt opslaan, afhankelijk van de beeldresolutie.
Bezig met laden...
-27%
-24%
-24%
-23%
-23%
-19%
-18%
-24%

Zonder bekabeling
Draadloze camera's hebben als voordeel dat je geen tijd hoeft te spenderen aan de bekabeling. Je kunt de camera's eigenlijk overal plaatsen mits er goede Wifi ontvangst en een stopcontact in de buurt is. Een enkel draadloos camerasysteem heeft twee antennes voor een extra sterk Wifi signaal zodat de ontvangst stabieler is en je een groter bereik krijgt. Niet alle draadloze camera's hebben een NVR nodig. Je kunt ook kiezen voor opslag van de beelden op een SD kaart. Is de kaart vol dan overschrijft de camera uit zichzelf de oudste beelden. De verbinding van een dergelijk draadloos camerasysteem loopt in dat geval wel via je eigen router.

Gebruik voor binnen en buiten
Draadloze camera's voor buiten voldoen aan strenge eisen. Ze zijn veelal vandaalbestendig door sterke behuizing en altijd water- en stofdicht. Is een draadloos camerasysteem geclassificeerd als IP66 dan functioneert het zelfs goed bij temperaturen tot min vijfentwintig graden en plus vijfenveertig graden Celsius. Een draadloos camerasysteem voor buiten is natuurlijk ook prima geschikt voor gebruik binnen.

Installatie en notificatie
De installatie van een draadloos camerasysteem is eenvoudig. Middels een applicatie die meegeleverd wordt meld je de camera aan en ontstaat de verbinding. Soms is het scannen van een QR code al voldoende. Je kunt direct via de smartphone, PC of tablet live naar de bewakingsbeelden kijken. Met deze app kun je sommige draadloze camera's configureren waardoor je zelf bepaald welk deel van de omgeving je wilt zien. Door de slimme interface heb je een snel overzicht van de aangesloten bewakingsapparatuur. Als er beweging wordt gedetecteerd krijg je een melding op de smartphone. In sommige gevallen wordt als extra een foto of e-mail verstuurd.

Beeldkwaliteit
Draadloze camera's leveren optimale beeldkwaliteit die varieert van HD tot full HD en van twee MP oplopend tot acht MP. Het gebruik van 2.8 lenzen, sterke Infra Rood waarmee ook in het donker duidelijke beelden onderscheiden worden en soms de toepassing van Starlight technologie waardoor ook met weinig licht toch kleur getoond wordt, zijn belangrijke factoren maar minstens zo bepalend is de digitale gegevens overdracht.