• Gratis verzending vanaf € 70,-
  • Echte winkel in Zoetermeer
  • Alles op maat leverbaar
  • Ruim 10 jaar beveiligingsspecialist

Retourneren & Ruilen

Bedenktijd/retour (herroepingsrecht)
Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar ons zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info(@)avicam.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Je dient daarbij een volledig ingevuld herroepingsformulier mee te sturen die onderaan deze pagina te downloaden is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?
Wil je jouw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info(@)avicam.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Regels met betrekking tot retourneren
  • De klant is zelf verantwoordelijk voor voldoende frankering.
  • Het product moet volledig gereset worden en UIT de app (account) verwijderd zijn. Alleen de app verwijderen is niet voldoende, het product moet ontkoppeld worden uit uw account. Wij controleren dit ook alvorens we het bedrag overmaken. Als het product niet gereset is, zullen wij kosten in rekening brengen.
  • De productdoos mag NIET als verzenddoos gebruikt worden! Ook hier brengen wij kosten in rekening.
  • Na ontvangst van de retourzending voeren wij een strikte controle uit. Indien het voldoet aan de gestelde eisen, maken wij, binnen een aantal werkdagen, het volledige bedrag over.
  • Stuur een mail naar info@avicam.nl om ons te informeren over de retour. Graag uw ordernummer erbij vermelden.
  • Controleer altijd of uw retour binnen de vastgestelde herroepingtermijn van 14 werkdagen valt! Retourzendingen die ná 14 werkdagen alsnog geretourneerd worden, zullen niet in behandeling worden genomen. Terugsturen is dan ook voor eigen kosten.
  • Onderstaande herroepingsformulier moet ingevuld worden en in de doos zitten, anders nemen wij de retour niet in behandeling!