• Gratis verzending vanaf ÔéČ 70,-
  • Echte winkel in Zoetermeer
  • Alles op maat leverbaar
  • Ruim 10 jaar beveiligingsspecialist

Beveiligingscamera sets

Beveiligingscamera kopen
Wij hebben de juiste beveiligingscamera voor ieder doel. Eenvoudig te installeren, zonder al te veel technische kennis en altijd Plug & Play. Doordat de Netwerk of Digital Video Recorder van tevoren al geïnstalleerd wordt, hoef je alleen de camera's nog maar aan te sluiten. Soms met een kabel maar nog vaker gewoon via Wifi. Een ruime keuze, maximaal gebruiksgemak en scherpe prijzen voor een beveiligingscamera voor buiten en binnen is wat je van ons kunt verwachten.


Plug & Play bij elke beveiligingscamera set
De technische details worden door ons opgelost, het is letterlijk Plug & Play. Je kunt een beveiligingscamera aansluiten met coax kabels zodat je de beelden zelfs op de TV kunt bekijken. Een IP beveiligingscamera set is, de naam Internet Protocol zegt het al, voor de verbinding van Wifi of Ethernet kabel afhankelijk. De bekabelde versie van een IP beveiligingscamera maakt gebruikt van je router. Door gebruik van een UTP kabel heb je een stabiele internetverbinding wat een hogere beeldresolutie mogelijk maakt.

Wanneer je liever volledig draadloos wilt beveiligen is er de Wifi beveiligingscamera set. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact in de buurt van de camera. Je kunt echt overal een camera ophangen op voorwaarde dat er een goede Wifi verbinding is. Voor de stand-alone camera hoef je geen NVR meer te gebruiken. Een SD-kaart in de camera is het geheugen waarop de beelden worden opgeslagen. Sommige van deze camera's installeer je met een QR code. Technische kennis heb je hier beslist niet voor nodig. Onze handleiding is duidelijk en overzichtelijk waardoor installatie makkelijk zelf te doen is.

Besturing met een app
Omdat IP camera's een applicatie tot hun beschikking hebben kun je een beveiligingscamera buiten en binnen met je smartphone configureren. Wanneer je live de beelden bekijkt op de smartphone, tablet of PC kun je tegelijkertijd het beeld waar je naar kijkt bijsturen.

Binnen het aanbod IP camera's is er grote verscheidenheid, zowel bekabeld als zonder UTP-kabel. Een beveiligingscamera met PTZ oftewel Pan, Tilt en Zoom, kan zelfs draaien, kantelen en inzoomen. Een vandaalbestendige dome beveiligingscamera set is perfect voor buiten maar kan natuurlijk ook binnen toegepast worden. Er zijn bullet camera's en camera’s met een driehonderdzestig graden kijkhoek. Met de fish-eye lens wordt een hele ruimte bekeken en daarbij zijn ze uitgerust met audio. Bij ons vind je een meer dan compleet aanbod voor een beveiligingscamera binnen de serie smart home waarin een deurbel en babyfoon thuishoren. Thermische warmtebeeldcamera's maken de keus compleet.

Beeldkwaliteit
Door de digitale technologie is de beeldkwaliteit van elke beveiligingscamera set optimaal en niet te vergelijken met die van analoge sets. De hoge resoluties garanderen een scherp beeld. Een lens van 2.8 waarmee het beschikbare licht maximaal wordt benut, Infra Rood waardoor beelden in het donker zichtbaar worden en de in een aantal camera’s toegepaste starlight technologie garanderen optimaal zicht van HD tot Full HD en twee MP tot wel acht MP.

Een keuze maken kan soms lastig zijn. Daarom heeft Avicam een stappenplan ontwikkeld om je op weg te helpen. Heb je toch nog vragen? Bel even, dan weet je zeker dat je de perfecte beveiligingscamera set kiest eventueel zelfs inclusief installatie.


Geen producten