• Gratis verzending vanaf € 70,-
  • Echte winkel in Zoetermeer
  • Alles op maat leverbaar
  • Ruim 10 jaar beveiligingsspecialist
Filters

Dahua camera

Dahua camera's en camerasystemen van Avicam kenmerken zich vooral door de grote verscheidenheid aan toepassingsmogelijkheden die er zijn. IP camera's, oftewel camera's geschikt voor het Internet Protocol en aan te sluiten via een ethernetkabel of Wifi, zijn er als compleet systeem maar ook in een standalone uitvoering en er zijn systemen te gebruiken met een coaxkabel. Je kunt ook kiezen voor de QR Code Smartphone Set-up waarmee sommige camera's zijn uitgerust. Zo heb je geen enkele technische kennis meer nodig. Het simpele scannen van de code levert binnen twee minuten beelden op je smartphone. Avicam levert Dahua camera's waarvan verreweg het grootste deel is uitgevoerd met de Starlight technologie. Een van de nieuwste vormen van technologie die het mogelijk maakt om bij minimaal licht in het donker toch kleuren te onderscheiden.
Bezig met laden...
-35%
-28%
-33%
-33%
-37%
-36%
-38%
-37%
-37%
   1  2 3 4 5  

Grote variatie in eigenschappen
Kenmerkende eigenschappen van de camera's en camerasystemen bepalen wat er mogelijk is. Een standaard lenssterkte van 2.8 zorgt voor maximale lichtkwaliteit bij een opname en de beeldhoeken die per camera variëren van zesennegentig tot honderddrie graden garanderen een groot zichtbaar oppervlak. Bij de WDR functie, een Wide Dynamic Range, is de beeldhoek zelfs honderdvijf graden en vormen zon of tegenlicht geen probleem meer. De camera's schakelen automatisch over van dag- naar nachtstand en gebruiken in de nacht Infrarood stralen voor optimaal zicht. Hoe zwaarder de IR, hoe verder je kunt kijken. Een afstand van dertig meter is bij Dahua camera's geen uitzondering. Zelfs vijftig meter is mogelijk.

Diverse mogelijkheden
Met het motiedetectie alarm & e-mail alert van Dahua camera's kun je niet alleen zelf de zones selecteren die je controleren wilt, je krijgt ook een e-mail als er ongewenste beweging wordt geconstateerd. Er zijn systemen die de melding ook naar je smartphone of Ipad sturen en wordt er een opname van de beweging mee verzonden. Je kunt ook kiezen voor een camera met PTZ-functie. Hiermee heeft de camera zicht op het hele gebied dat je wilt controleren door de draaihoek van driehonderdvijfenvijftig graden horizontaal en negentig graden verticaal. Je kunt dit besturen via de app op je telefoon. Bij Dahua camera's en camerasystemen is de beeldkwaliteit altijd optimaal van minimaal twee MP FULL HD oplopend tot acht MP 4K. De grote mate van scherpte in weergave van de beelden verhoogt de herkenbaarheid van de gebeurtenis.

Vandaalbestendig
De camera's van Dahua zijn allemaal robuust en bestand tegen vandalen door de sterke aluminium behuizing. Staat er IP66 of IP67 bij vermeld dan heb je te maken een camera die ook weerbestendig dus water- en stofdicht is. Overigens kun je een weersbestendige camera natuurlijk ook prima binnen gebruiken. Extra's als ingebouwde microfoon en toegang voor een externe microfoon verbreden de gebruiksmogelijkheden.