• Gratis verzending vanaf € 70,-
  • Echte winkel in Zoetermeer
  • Alles op maat leverbaar
  • Ruim 10 jaar beveiligingsspecialist
Filters

Safire Smart camera

Safire Smart is een grote, internationale producent van beveiligingscamera’s. Het assortiment gaat van losse bewakingscamera’s recorders tot complete camerasystemen. Wij leveren de beveiligingscamera’s van Safire Smart voor binnen en voor buiten. De Safire Smart camera staat garant voor een hoge beveiliging met een perfecte dag en nachtweergave dankzij de hoogwaardige onderdelen. Eén van de grootste voordelen van de Safire Smart camera is dat deze gemakkelijk zelf te installeren is en met een app gekoppeld wordt aan je smartphone. De Safire Smart camera’s zijn van uitstekende kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.


Losse Safire Smart camera's
Ons aanbod van Safire Smart camera’s is groot. Je kunt kiezen uit verschillende losse camera’s zoals de bullet of dome camera. Of een Full HD IP camera voorzien van een draadloos Wifi signaal tot wel 150 meter. Een camera die geschikt is voor zowel binnen als buiten. Deze buiten dome camera is dan gemaakt van harde aluminium en is daardoor vandaal -en waterbestendig. Safire Smart Dome camera is dus zeer geschikt voor buiten en is een betaalbare oplossing om je huis of zaak goed te beveiligen. Alle camera’s zijn voorzien van Wifi en een gratis app waardoor je de camerabeelden live kunt bekijken op je smartphone of tablet.
Bezig met laden...
-14%
4MP SF-IPD040-4B1 Safire Smart PoE IP dome camera.
(0)
€ 115,00 € 99,00
-14%
-25%
-25%
-23%
   1  2 3  

Safire Smart camerasets
Als je kiest voor een Safire Smart cameraset dan kies je voor een complete beveiliging. Een kant en klare cameraset van Avicam bestaat uit minimaal 2 camera’s en als je behoefte hebt aan meer camera’s kunnen we een complete set op maat samenstellen. Er zit geen maximum aan de hoeveelheid camera’s die je wilt aansluiten. Alle camera’s zijn zowel geschikt voor binnen als buiten en hebben door de infrarode LED’S nachtzicht tot wel 30 meter. Je kunt de app gebruiken om alle beelden van deze camera’s live te bekijken op je smartphone of tablet. Door de handige opnamefunctie hebben de camerasystemen een grote opnamecapaciteit en kun je de beelden tot wel 3 maanden lang terugkijken.

Installeren van de Safire Smart camera
Wij help je graag om de losse Safire Smart camera of de complete set te komen installeren. Je kunt zelf het camerasysteem op onze website uitzoeken maar wij kunnen je natuurlijk ook adviseren welk systeem het best bij jouw situatie past. Voor de installatie hanteren wij vaste all-in prijzen. Zo weet je direct wat het kost en hoeft je je geen zorgen te maken over eventuele extra kosten. Wij installeren de harde schijf waardoor je ook zelf de camera’s kunt monteren. Verder kun je gebruikmaken van onze zorgvuldig samengestelde handleiding waardoor je de Safire Smart camera eenvoudig zelf kunt installeren.