• Gratis verzending vanaf € 70,-
  • Echte winkel in Zoetermeer
  • Alles op maat leverbaar
  • Ruim 10 jaar beveiligingsspecialist
Filters

Babyfoon

Je wilt natuurlijk alleen het allerbeste voor je baby en de bezorgdheid die daarmee gepaard gaat, wordt vaak groter als je baby slaapt. Een betrouwbare babyfoon zorgt ervoor dat je jouw baby veilig en zeker in de gaten kunt houden tijdens het middagdutje, 's nachts of wanneer je maar even weg moet. De babyfoons van Avicam bevatten geweldige extra's, zoals de babyfoon met camera en app welke werkt via Wifi. Dankzij de build-in microfoon kun je live horen of je baby huilt en kun je direct terug praten. De installatie gebeurt via de app en binnen één minuut heb je de livebeelden op je smartphone of tablet.


Babyfoon met camera en gratis app
Al onze professionele babyfoons zijn van goede kwaliteit en beschikken over een app waarmee je met je smartphone of tablet de beelden live kunt bekijken De babyfoon met camera en app en wifi is draadloos en dient aangesloten te worden op je wifi router. De configuratie hiervoor is zeer eenvoudig. Daarnaast hebben de meeste babyfoon modellen een SD kaart slot om de beelden op te kunnen nemen. De app is gratis en geschikt voor het beheren van meerdere camera’s. Als je niet thuis bent, schakelt de app over op het 4G of 5G-netwerk. Verder heb je de optie om pushmeldingen te laten sturen. Je kunt verschillende gebruikers aanmelden die tegelijkertijd de app kunnen bedienen.
Bezig met laden...
-35%
-45%
-45%
-29%
-36%
-12%
-24%
-31%
-33%
-24%

Babyfoon met camera
Wij bieden de nieuwste babyfoons met camera’s van 107º tot 360º kijkhoek. Met een panoramisch beeld kun je deze multifunctionele camera pannen en kantelen en kun je iedere hoek van de kamer zien vanaf je smartphone. En als je privacy wilt, kun je de privacy-modus activeren waardoor de lens teruggaat in de helm waardoor deze onmiddellijk stopt met het opnemen van audio en video en ook de live weergave uitschakelt. Deze camera beschikt over een SD-kaart waarmee je de leukste video’s van je kleintje kunt bewaren en delen. Met de ingebouwde microfoon luister je naar alles wat er gebeurt. En dankzij de ingebouwde infrarood LED-lampen geeft de IP camera ook als het donker is, bijzonder goed beeld.

Hoe kies je de juiste babyfoon?
Het kiezen van de beste babyfoon met camera en app hangt af van je eigen wensen. Als je een groot huis hebt of veel tijd buiten doorbrengt met oudere kinderen terwijl de baby slaapt, is een monitor met groot bereik wellicht de beste keuze voor je. Terwijl als je veel reist, ben je waarschijnlijk meer geïnteresseerd in een compacte, eenvoudig te bedienen draagbare babyfoon dan een gemonteerde of moeilijk te verplaatsen babyfoon. Kortom, bij het kopen van de beste babyfoon is het handig om te letten op de prijs, de functionaliteit, het bereik, de veiligheid, de batterijduur en de mogelijkheid voor extra camera's (om meer dan één kind of ruimte te bewaken).