• Gratis verzending vanaf ā‚¬ 70,-
  • Echte winkel in Zoetermeer
  • Alles op maat leverbaar
  • Ruim 10 jaar beveiligingsspecialist

Camera installatie

Wij installeren in Nederland en België!


Een woning of kantoorpand waar een bewakingscamera geinstalleerd is zal door inbrekers eerder worden vermeden dan een pand zonder camerabewaking. Ook kan een beveiligingscamera zorgen voor bewijslast als er ingebroken is. Immers, je kunt de opgenomen beelden aan de politie tonen en je kunt ze zelfs tijdens een rechtszaak indienen. Wil jij een bewakingscamera aanschaffen maar weet je niet waar je moet beginnen? Geen nood, wij helpen je graag. Wij zijn een gespecialiseerd camera installatie bedrijf en hebben een ruim assortiment aan bewakingscamera's in eigen voorraad. Zo hebben wij diverse top merken zoals Dahua, Hikvision, Safire en hebben dus altijd een geschikte camerasysteem voor jouw situatie. Heb je interesse in ons camera installatie service op locatie? Bel, mail of klik hieronder om een vrijblijvend offerte aan te vragen.

Professionele camera installatie
Zorg voor een juiste installatie van je beveiligingscamera’s. Het is essentieel om het camerasysteem zo optimaal mogelijk te laten functioneren zodat jouw huis of zaak zo goed mogelijk beveiligd is. Wij staan garant voor een professionele en vakkundige installatie van alle bewakingscamera’s. Onze vakkundige monteurs hebben jarenlang ervaring en zorgen ervoor dat de beeldkwaliteit optimaal is en dat alle camera’s scherp en functioneel worden geplaatst. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je ruzie krijgt met de buren omdat hun tuin wordt gefilmd. Zo maak je geen inbreuk op de privacy van anderen en voldoe je aan alle wettelijke richtlijnen. Voor het installeren van beveiligingscamera’s heb je overigens geen vergunning nodig.

Camera installatie zelf doen of uitbesteden?
Vind je het moeilijk om een keuze te maken tussen alle aangeboden camerasystemen? Dan kun je gebruikmaken van het stappenplan. Als je alle stappen doorloopt krijg je uiteindelijk een advies dat past bij jouw wensen en eisen. Ook kunnen wij jou persoonlijk adviseren over welke camera installatie het best bij je past. Heb jij een bewakingscamera uitgezocht? Onze bekabelde camerasystemen worden gebruiksklaar geleverd. Ook onze Wifi camerasets zijn eenvoudig zelf te installeren. Vind je het toch lastig om het zelf te doen? Geen probleem, wij komen graag bij je langs om jouw camerasysteem, video intercom of alarmsysteem te installeren. Voor de installatie geven wij ruim van tevoren aan wat de totale kosten zullen zijn, dus geen verrassingen achteraf. Een camera installatie is tenslotte een belangrijke beslissing.

Camera beveiliging inclusief installatie
Wil je hulp met uitzoeken van een bewakingscamera of met de installatie van een beveiligingssysteem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoon, e-mail of chat.

 

  Vrijblijvend offerte aanvragen
NL en BE

 Geen producten