• Gratis verzending vanaf € 70,-
  • Echte winkel in Zoetermeer
  • Alles op maat leverbaar
  • Ruim 10 jaar beveiligingsspecialist

9 redenen om een camerasysteem te kopen

9 redenen om een camerasysteem te kopen

In veel landen is het normaal om bewakingscamera's te installeren met als doel het monitoren en bekijken van wat mensen doen. Daarom is het bijna onmogelijk voor mensen om dingen te doen zonder op een camera te worden opgenomen. Hoewel sommige mensen vinden dat hun privacy geschonden wordt, is het voor anderen juist een manier om criminaliteit tegen te gaan.
.
Ongeacht de meningen leveren beveiligingscamera's verschillende voordelen op voor degenen die ze thuis en/of op werk heeft hangen. Ze helpen mensen hun kinderen te volgen, voorkomen dat vandalen en inbrekers knoeien met hun bezittingen en verhogen de efficiëntie en effectiviteit van werknemers op de werkvloer.
We zullen hieronder negen redenen geven waarom je een camerabeveiligingssysteem zou moeten kopen.
 

1. Houd toezicht op je kinderen

We weten dat kinderen in verschillende delen van het huis spelen en tegelijkertijd worden blootgesteld aan veel gevaren.Beveiligingscamera's die in het huis zijn geïnstalleerd, kunnen je helpen te controleren wat jouw kinderen binnen en buiten het huis doen. Het is daarom erg belangrijk om ook een externe bewakingscamera op een strategische positie te plaatsen.


 

2. Bewaak je eigendom

Als eigenaar van een huis is het belangrijk dat je je woning kunt monitoren wanneer je niet in de buurt bent. Het hebben van een beveiligingscamera zou erg handig zijn voor dit soort situaties. Ook een tweede huis of een vakantiewoning kun je met een bewakingscamera eenvoudig op afstand bewaken. En als er iets misgaat, kun je de lokale autoriteiten tijdig waarschuwen.


 

3. Preventie van inbraken

Een belangrijke functie van beveiligingscamera's is dat huiseigenaren personen kunnen identificeren die mogelijk bij hun voordeur of op hun eigendom zijn. Een goed geplaatste bewakingscamera in een donkere hoek of boven de voordeur zal de huiseigenaar helpen wie er aan de deur staat en wat hun bedoelingen zijn.


 

4. Helpt bij het verhogen van de kantoorproductiviteit

Een zaakvoerder moet zijn bedrijfseigendommen bewaken om verlies of diefstal te voorkomen. Omdat het niet mogelijk is voor de zaakvoerder om alles tegelijkertijd te controleren, kunnen beveiligingscamera's hem uit deze situatie helpen. Beveiligingscamera's kunnen ook helpen de prestaties van medewerkers te bewaken, diefstal van materialen of geld te verminderen, werknemers zich veilig te laten voelen en de kosten van verzekering voor de ondernemer te verlagen.

 

5. Preventie van Vandalen en Criminelen

Ondanks de inspanningen die geleverd worden om criminaliteit te bestrijden, blijven criminelen hun misdaad plegen. Wel, het goede nieuws is dat beveiligingscamera's dergelijke incidenten kunnen helpen voorkomen. Vandalen en criminelen houden, nog voordat ze overgaan tot hun daad, een eigendom nauwlettend in de gaten; de aanwezigheid van camerabeveiliging zorgt ervoor dat ze twee keer gaan nadenken en hopelijk ervan afzien.


 

6. Nuttig bewijs

Wanneer een misdaad wordt gepleegd, ongeacht de locatie, kunnen de beelden van de beveiligingscamera een nuttige vorm van bewijs zijn. Ze zeggen immers: "video's liegen niet".


 

7. Digitale opslag

Camerabeveligingssystemen staan bekend om hun vermogen om gebeurtenissen in realtime vast te leggen, maar een ander goed kenmerk is dat ze digitale opslagsystemen kunnen bedienen. Het opgenomen beeldmateriaal kan digitaal worden opgeslagen, wat handig kan zijn in studies en analyses voor toekomstige gebeurtenissen.

 

8. Conflictoplossing

Op de werkplek komen meestal conflicten naar voren. Voor zakelijke doeleinden is het belangrijk om de oorzaak van het conflict te kennen en op te lossen. Als er een goed geplaatste beveiligingscamera aanwezig is, kan de oorzaak van het conflict snel worden achterhaald en kan het oplossen ervan gemakkelijker worden uitgevoerd.
9. Korting bij de verzekering voor huiseigenaren

Het hebben van een camerabeveiligingssysteem zou je kunnen helpen om de kosten te drukken, omdat de meeste verzekeringsmaatschappijen een korting bieden voor huizen met beveiligingssystemen.

  Avicam     01-04-2023 15:25     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.